Usein kysyttyä

-Arvonlisäverovapaa palvelu; mitä se tarkoittaa?

Yksityiset sosiaalipalvelujen tuottajat jotka ovat tehneet ilmoituksen kyseiselle kunnalle Aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti voivat myydä sosiaalipalveluja ilman ALVia asiakkaille. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos sinun toimintakykysi on heikentynyt ja et pysty itse siivoamaan niin teemme yhdessä palvelusuunnitelman. Tämän jälkeen saat ostaa meiltä siivousta ilman ALVia eli hintaan 31,45e / tunti.

– Mitenkä kotitalousvähennys toimii?
Kotitalousvähennystä saat 60 % kotonasi/vapaa-ajan asunnossa (tai vanhempiesi/isovanhempiesi luona) tapahtuneesta siivous-/remontointi-/hoivatyöstä. Omavastuu 100 €, maksimi  3 500 €/vuosi siivoustyössä per henkilö! Vähennys pitää hakea itse verottajalta. Tarkemmat tiedot verottajan sivulta: Kotitalousvähennys vero.fi -sivulla

– Jos sovittu palvelu pitää perua tai muuttaa ajankohtaa?
Jokaiselle sattuu väliin päällekkäisiä menoja ja äkillisiä tapahtumia. Meidän palvelun peruutus tai siirto toiselle päivää on ilmaista ja se onnistuu pienelläkin varoajalla. Eli ei tarvitse stressata lisäkuluista tai laskuista, jos pitääkin peruuttaa palvelu.

– Millaisina aikoina teette palveluitanne?
Mitään kiveen hakattuja ajankohtia meillä ei ole. Kaikki on sovittavissa olevia asioita. Illat ja aamut käyvät siinä missä päivätkin. Viikonloput olisi pyrkimys kuitenkin vapaana pitää.

– Missäpäin Suomea toimitte?
Tarjoamme siivouspalveluitamme Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Satakunan alueella. Lähinnä Kauhajoki, Seinäjoki, Kurikka, Teuva, Ilmajoki, Jalasjärvi, Karvia, Isojoki. Saa rohkeasti kysyä muualtakin päin!

Seinäjoelle olemme perustaneet omat yksikön: Seinäjoen Kotisiivous yhteydenotot sitäkautta seinäjokisille asialle!